Daca baschetii iti incing picioarele, transforma-i in papuci!

Te-ai gandit vreodata cum ar fi daca baschetii tai s-ar transforma intr-o secunda, capatand alte forme si culori, sau mai mult decat atat, ar deveni o pereche de papuci aratosi?

Nat-2, o companie din Germania, a venit cu stralucita si in acelasi timp simpla idee de a construi primii bascheti combo! Nat-2 a castigat deja doua premii pentru design-ul inovator si are sanse mari sa castige si “2009 Design Award of the Federal Republic of Germany”.

Deosebit este fermoarul amplasat aproape de talpa, acesta ermitand trei operatiuni importante. In primul rand, daca esti aproape de plaja, nu trebuie decat sa scapi de materialul in exces, pastrand talpa, care dupa desfacerea fermoarului ramane papuc. In al doilea rand, daca nu-ti place modelul sau culoarea pantofului tau, poti schimba oricand partea superioara! In sfarsit, daca talpa pateste ceva la mersul prin locuri "accidentate", o inlocuiesti imediat!

Nat-2 nu a realizat insa doar bascheti. Nu. Compania germana a facut si pantofi clasici, pantofi sport, ghete sau cizme, toate cu fermoar si "papuc" la discretie! Cand ajungi la birou si esti inconjurat doar de colegi, nu ar fi grozav sa scapi de incaltamintea incomoda si sa ramai in papuci? Poti incerca asta si cand ajungi acasa..

Nat-2 ne-a surprins intr-un mod placut. Nu ne mai ramane decat sa vedem produsele lor si prin magazinele de la noi. Sanse sunt, cel mai probabil din 2009!

Sursa: plugin.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.