Dupa ce albumul sau, Tha Carter III, a vandut mai mult de 1 milion de exemplare in prima saptamana de la lansare, rapper-ul Lil' Wayne debuteaza si in lumea modei.

Lil’ Wayne este de neoprit! Dupa ce albumul sau, Tha Carter III, a vandut mai mult de 1 milion de exemplare in prima saptamana de la lansare, clasandu-se pe prima pozitie a topului Billboard, artistul se pregateste sa intre si in lumea modei.

Dupa ce a fost votat cel mai bun rapper la premiile BET (Viewer’s Choice Awards), Lil’ Wayne va avea nu una, ci doua linii vestimentare.

Rapper-ul originar din New Orleans a declarat ca urmeaza sa lanseze un brand pentru doamne si unul pentru domni. Linia vestimentara pentru femei se va numi Double U, iar cea pentru barbati, Foreign Money.

Si Lil’ Wayne nu se opreste aici! In acest an va aparea intr-un serial online de tip reality, intitulat MakingThe Next Hit! care se va focusa pe descoperirea unor talente noi, producatori, modele, cantareti si rapperi!

Noul album, Tha Carter III contine super hit-ul Lollipop care se bucura de succes atat peste Ocean, cat si in Europa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.