In materie de device-uri multifunctionale standardele de pe piata IT sunt tot mai ridicate.

In materie de device-uri multifunctionale concurenta pe piata IT este tot mai acerba. Marii producatori de telefonie mobila, de exemplu, fac ce fac si ajung sa colaboreze cu diversi designeri importanti in lumea modei, pentru a pune la punct gadget-uri care abia mai au legatura cu functiile standard ale unui telefon, dar care au mare priza la publicul larg. Acest tip de "jucarii" multitasking sunt in plus foarte utile, comode si nu in ultimul rand atractive ca design.

Spre exemplificare, am ales trei modele de telefoane mobile cu design inedit, care pot fi purtate la incheitura mainii, in locul ceasului de care ai nevoie zilnic. Asadar, nu mai trebuie sa iti "citesti" ceasul in timp ce incerci sa manevrezi telefonul mobil, pe care abia il auzi cand asculti muzica ta preferata in casti, pentru ca urmatoarele device-uri inglobeaza functiile gadget-urilor enumerate mai sus sub acelasi design aparent simplu: un ceas modern, elegant, potrivit oricand tinutelor tale.

1. Tag Heuer

Pentru crearea acestui accesoriu superb finisat Tag Heuer a incheiat un parteneriat cu ModeLabs Group, o casa de moda din Paris. In afara de faptul ca are incorporat USB si display color, ceasul-telefon functioneaza si ca MP3 Player (dupa cum puteti observa indicatia din partea de sus a cadranului). Acest proiect a luat nastere in urma cu aproximativ 4 ani, iar pana la data lansarii, stabilita pentru 2008, nu avem prea multe detalii in legatura cu sistemul device-ului.


2. G108

G108 ar putea concura cu succes pentru cel mai simpatic telefon mobil din lume. Este o versiune cu clapeta a telefoanelor-ceas si nu arata rau deloc, in ciuda faptului ca nu are design slim. Tastatura rotativa electroluminescenta si display-ul de tip flip-up fac din acest device un must-have pentru impatimitii gadget-urilor, dar nu numai. In spatele acestui look excentric se ascunde si un sistem destul de bine pus la punct. Dispozitivul este dotat cu suport GSM / GPRS, display intern de 1,5 inci (256k, 128 x 160 pixeli), camera de 1,3 megapixeli, Player multimedia, Bluetooth, memorie interna de 0,5 MB si MMS. Desigur, nu lipseste functia de conectare prin USB, careia i se adauga un display extern. G108 cantareste 63 g si masoara 51 x 51 x 20 mm.

Citeste si:
Adidas Ozweego - adidași la modă care vor fi un hit în această vară
Adidas Ozweego - adidași la...

3. Telson TWC 1150

Unul dintre cele mai neobisnuite telefoane din lume. La capitolul comoditate, Telson nu prea ne ajuta, insa putem trece cu vederea acest detaliu, daca ne gandim ca designul este ergonomic. Prevazut cu o camera digitala de 330.000 pixeli, ceasul-telefon care cantareste 98 g include diverse facilitati, precum loudspeaker, voice recorder, functie de recunoastere vocala, infrarosu si ringtonuri polifonice. Display-ul LCD (256 de culori) este acoperit cu safire. Bateria device-ului permite convorbiri de pana la 100 de minute si stand-by de 150 de ore. Camera are capacitatea de a stoca pana la 80 de fotografii si poate fi atasata phonebook-ului, care include pana la 200 de contacte (cu 4 numere de telefon, adresa de e-mail, URL si imagine).

Articol de Torque


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.