O femeie in varsta de 70 de ani a strans, timp de un an de zile, gunoaiele de pe 52 de plaje britanice, dupa ce si-a trecut aceasta dorinta pe lista de rezolutii la inceput de an, scrie Daily Mail.

Pat Smith este o bunicuta care, saptamanal, in 2018, s-a dus pe plajele din Marea Britanie si, echipata cu manusi de cauciuc si produse care sa o ajute sa faca curatenie, a strans gunoaiele.

Desi a realizat rezolutia pe care si-o stabilise pentru 2018, femeia spune ca nu are de gand sa se opreasca. Spera ca prin actiunile si eforturile sale oamenii sa devina mai constienti de consumul de plastic si de obiceiurile de reciclare.

"Nu o sa ma opresc pentru ca plajele mele au nevoie de mine. Multe dintre gunoaiele pe care le-am strans sunt produse care se folosesc zilnic. Acestea se folosesc de toti si este socant sa le gasesc ca factori de poluare pentru frumoasele plaje. Sunt motivata sa incerc sa protejez planeta pentru copiii si nepotii mei si voi continua sa fac tot ce imi sta in puteri ca sa reusesc", a declarat Pat Smith.

Bunica este si membru fondator al unei campanii care isi propune sa contribuie la curatenie - Final Straw Cornwall. Femeia a decis sa ia actiune atunci cand a observat efectele popularii si a reflectat la anii din tineretea sa. De multe ori, batranei i s-au alaturat voluntari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.