Misteriosul peste Mola, cunoscut si sub numele de pestele Soare, a fost surprins pe camera de un grup de scafandri. Imaginile sunt senzationale.

Legendarul peste Mola este considerat una din cele mai mari creaturi marine existente. Acesta poate atinge chiar si 2.200 de kilograme si traieste in apele temperate si tropicale.

Scafandri s-au intalnit cu misterioasa creatura in apropiere de insula Santa Maria, din arhipelagul Azorelor. Apa curata si transparenta si miscarile lente ale pestelui au permis scafandrilor sa filmeze acest moment deosebit.

"Cu cateva zile in urma mi-am stricat camera de filmat. Ghinionul m-a urmarit cand, a doua zi, cand m-am scufundat cu o camera GoPro, am vazut un peste Soare foarte aproape de suprafata apei. Pestele nu a parut sa fie deranjat de prezenta noastra si a inotat alaturi de noi pret de 15 minute," a scris Miguel Pereira in descrierea clipului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.