Un clip devenit viral ofera o perspectiva noua asupra aterizarii pe cel mai periculos aeroport din lume, Princess Juliana din Sint Maarteen.

Aeroportul Princess Juliana din Sint Maarteen este unul din cele mai cunoscute si cele mai periculoase aeroporturi din lume. Localizat in imediata vecinatate a plajei Maho, aeroportul are o pista de aterizare extrem de scurta, de doar 2.180 m. Din aceasta cauza, avioanele sunt nevoite sa coboare la altitudini foarte jose, chiar deasupra turistilor care stau pe plaja.

Nici decolarea nu este mai usoara, pilotii fiind nevoiti sa urce cu viteze foarte mari, dupa care sa vireze rapid pentru a evita lantul muntos din fata.

Daca imagini cu burtile avioanelor zburand deasupra plajei am tot vazut, un clip publicat de compania aeriana KLM ne prezinta o perspectiva noua – aterizarea vazuta din cabina unui Boeing 747. Clipul este cu adevarat fascinant si merita fiecare minut.

Pana acum, in Sint Maarteen au avut loc trei incidente aviatice, in care si-au pierdut viata aproximativ 80 de persoane.


Despre autor:

Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.