Daca pana acum cativa ani sportul extrem era reprezentat de doar cateva activitati, astazi sportul extrem devine din ce in ce mai periculos. Printre cele mai "la moda" metode de a "obtine" adrenalina se regaseste si hobby-ul unui tanar american pe care il prezentam mai jos.

Probabil numele lui Dean Potter nu este cunoscut nimanui. Este normal, pana acum cateva luni el practic exista doar pe afisele intrecerilor de base jumping dintr-un micut statul american. Astazi este cunoscut drept cel mai " idiot / nebun" american de pe youtube care isi pune viata in pericol pentru un gram de notorietate. Sau cel putin, aceasta este o descrierea a celor care au vazut clipurile tanarului.

Pe de alta parte, exista foarte multi sustinatori ai lui Dean Potter care considera ca ceea ce face el intrece cu mult ideea de sport extrem. Foarte multi considera ca tanarul are nevoie de aceasta pasiune pentru a-si satisface nevoia de adrenalina pe care o are.

Pana la urma, ce credeti este vorba despre nebunie sau pasiune dusa la extrem ?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.