Prea multa aglomeratie in Bucuresti si prea departe partia de birou?

Prea multa aglomeratie in Bucuresti si prea departe partia de birou? Pregateste-te de spectacol, pentru ca Snickers Urban Fly iti aduce snowboarding in mijlocul orasului, transformand jungla urbana intr-un adevarat playground pentru boarderi!

Sambata, 22 decembrie 2007, H2O inaugureaza noul sezon de snowboarding cu un concurs de Big Air urban. Anul acesta concursul va fi invitational, iar pe lista vor fi rideri din toate colturile tarii, dar si din tarile vecine. Vor fi 70 de tone de zapada aduse tocmai de la Balea, rampe in centrul Bucurestiului, muzica la maximum si snowboarding din plin.

Concursul incepe la ora 13.00 cu un free session de antrenament, iar riderii care vor fi la inaltime vor intra in finala Urban Fly. Daca vrei sa pui mana pe o parte din cei 4.500 de euro oferiti, va trebui sa faci fata drop-ului de 14 metri inaltime si sa treci cu stil peste gap-ul de 3 metri lungime. Juriul va fi cu ochii-n patru. Daca vrei sa fii unul dintre concurenti, poti trimite e-mail pe adresa: contact@h2o.ro.

Premiile se impart astfel:

Locul 1 - 2.000 de euro in cash
Locul 2 - 1.300 de euro in cash
Locul 3 - 750 de euro in cash
Locul 4 - 300 de euro in cash
Locul 5 - 150 de euro in cash

Pentru a incalzi atmosfera si a incuraja riderii sa se dea pana la limita si un pic peste, DJ Bully si Tomasan vor furniza cele mai funky beat-uri si scratch-uri. Event-ul se va incheia cu un concert OCS care sa ne tina sangele in miscare chiar si fara placi. Daca ai lipsit anul trecut, vezi aici imagini de la Snickers Urban Fly 2006.

Asa ca uita de Sinaia, Poiana, Azuga sau Predeal, pentru ca pe 22 decembrie Capitala devine pentru o zi cea mai interesanta partie de snowboarding din Romania. Esti invitat in Parcul Tineretului - vei avea parte de actiune din plin, sarituri si trickuri spectaculoase!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.