Doi exploratori s-au filmat in timp ce coborau in craterul unui vulcan.

Imaginile pe care urmeaza sa le vedeti au fost filmate de exploratorul Sam Cossman. Acesta documenta expeditia colegului sau, George Kourounis, in craterul unui vulcan pe punctul de a erupe.

Echipati doar cu costume de protectie, cu camere de filmat si aparate foto, cei doi au coborat in inima vulcanului Marum, din arhipelagul Vanuatu, din Pacificul de Sud. Costumele ii protejau de dogoarea lavei si de ploaia acida care cadea in vulcan.

Cei doi au stat timp de patru zile pe marginea vulcanului, coborand in crater de trei ori. Datorita faptului ca au filmat intreaga expeditie avem si noi sansa sa vedem un vulcan in actiune.

Pentru George Kourounis aceasta expeditie a fost implinirea unui vis mai vechi. Pasionat de fenomenele extreme, Kourounis si-a petrecut buna parte din viata vanand tornade. Este atat de fascinat de vulcani incat si nunta si-a sarbatorita pe marginea unui ecran care erupea.

Retail jobs

“Sa cobori in craterul unui vulcan este ca si cum ai urca Everestul, a spus Kourounis celor de la The Huffinghton Post. Vulcanul era foarte violent si am avut parte de o vreme teribila, caldura era insuportabila, iar ploaia acida era violenta. Iar astea sunt doar cateva dintre grozaviile pe care le-am avut de infruntat.”


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.