Atunci cand Visit Calfornia l-a provocat pe Bob Burnquist, un skateboarder profesionist, sa vina cu idei marete pentru unul din proiectele dezvoltate, Burnquist le-a acceptat propunerea si le-a dat o idee colosala.

Satul, probabil, de rampile, balustradele si soselele pe care s-a tot dat cu skate-ul, Burnquist le-a propus celor de la Visit California sa instaleze o rampa functionala in mijlocul apei.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Zis si facut, caci designerii Jerry Blohm si Jeff King s-au pus imediat pe treaba si au realizat o structura care sa poata fi folosita ca rampa de skateborad.

Procesul a durat patru zile, timp in care, cei doi au trebuit sa transforme o idee intr-un design functional, care sa aiba greutatea optima si care sa nu se scufunde.

„Valvele sunt foarte importante, explica Bolhm. Daca exista scurgeri, rampa se va scufunda, iar Bob se va da pe skateboar sub apa”.

Rampa nu s-a scufundat, ci pluteste gratios pe lacul Tahoe.

Mai multe imagini puteti vedea in GALERIA FOTO.

Sursa foto: Visit California


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.