Un fotograf a reusit sa surprinda frumustea mortala a vulcanilor. Si asta in ciuda faptului ca sufera de in ciuda faptului ca este incapabil sa distinga culorile.

Sean King este fotograf si locuieste in orasul Pahoa, Hawaii. Cu aparatul sau foto, Sean a reusit sa surprinda frumusetea mortala a vulcanilor. Ceea ce face ca fotografiile sale sa fie cu atat mai spectaculoase este faptul ca Sean sufera de discromatopsie. Cu alte cuvinte, Sean este incapabil sa distinga culorile.

In pofida acestui „neajuns”, fotograful a reusit sa redea cu o acuratete demna de admirat stralucirea de foc a rocii topite si frumusetea lavei in contrast cu albastrul cerului instelat A excelata chiar si la capitolul cromatica unde s-a jucat ca un adevarat profesionist cu nuantele de rosu, galben si oranj.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Pasiunea lui Sean pentru fotografie este, cum ii place lui sa spuna, intamplatoare. Sean este un fotograf autodidact. A pus pentru prima data mana pe un aparat foto profesional abia in 2011. Pana ca sotia sa sa decida sa schimbe aglomeratia si strazile prafuite din Long Island cu luxuriantul oras Pahoa, Hawaii, Sean era tamplar. Pasiunea pentru fotografie a aparut ulterior si 100% intamplator. Incercand sa capteze cat mai precis frumustea peisajului din noua sa resedinta pentru a o impartasi cu prietenii, Sean s-a imbarcat, fara sa stie, pe un drum care le-a facut sa se indragosteasca treptat de fotografie.

Mai multe imagini cu spectaculoase fotografii surprinse de Sean King puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina artistului.

Sursa foto: Sean King


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.