Timp de 150 de ani, Het Arresthuis a fost cea mai de temut temnita din Olanda. Daca in trecut detinutii ar fi dat orice ca sa poata evada, astazi oamenii platesc sume piperate pentru a petrece o noapte inchisi intre zidurile teribilei inchisoari

Het Arresthuis a fost una din cele mai temute inchisori din Olanda. Construita in anul 1862, in orasul Roermond, locul si-a castigat rapid o reputatie dura pe care a pastrat-o timp de 150 de ani.

Abandonata cu multi ani in urma, Het Arresthuis a fost redeschisa in 2002, ca in 2007, dupa ce au fost finalizate lucrarile de modernizare, sa fie transformata intr-un hotel extravagant.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Astazi, cele 150 de celule ale inchisorii au fost renovate si transformate in 40 de camere spatioase si luxoase. Fiecare camera are aer conditionat, televizor si internet gratuit. Mai mult, in fosta inchisoare se mai afla si o sala de fitness, o gradina si un spa.

Daca in trecut detinutii ar fi dat orice sa poata pleca din Het Arresthuis, astazi, turistii platesc de la 140 de euro, pretul unei camere duble deluxe, pana la 212 euro, pretul unui apartament, pentru a petrece o noapte inchisi intre zidurile a ceea ce fost candva una din cele mai temute inchisori.

Mai multe imagini cu extravagantul hotel puteti gasi in GALERIA FOTO, dar si pe pagina Het Arresthuis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.