La Gradina Zoologica din Pittsburgh s-a dat startul unui eveniment anual - Parada Pinguinilor. Acestia defileaza in fata curiosilor si se lasa admirati mai ales daca ninge, scrie CBS Local.

Una dintre activitatile preferate de iarna care se desfasoara in cadrul Pittsburgh Zoo & PPG Aquarium a luat startul in urma cu cateva ore. Traditia anuala ar fi trebuit sa inceapa cu o saptamana in urma, dar a fost amanata din pricina conditiilor meteo nefavorabile.

Daca vremea este permisiva, Parada Pinguinilor se tine in ficare final de saptamana, in afara acvariului, unde pinguinii sunt scosi la plimbare inainte de Craciun.

Reprezentantii indeamna populatia ca inainte sa ajunga in locatie sa consulte programul, ca sa se asigure ca vor putea vedea pinguinii cand vor sosi la fata locului. Daca este prea cald, acest lucru nu este posibil, tinand cont ca bunastarea animalelor este prioritara. De asemenea se fac asigurari ca acest eveniment este benefic pentru ambele parti - atat pinguinii cat si vizitatorii distrandu-se pe masura.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.