Un elev in varsta de zece ani a avut parte de o surpriza pe care nu o va uita prea curand. Baiatul a cantat la o galeata goala, inca de cand se stie, asa ca ca o profesioara a decis sa ii cumpere un set de tobe. Reactia video e nepretuita.

Stacy Caldwell, o profesoara de muzica intr-o scoala generala din Texas, a decis sa isi surprinda unul dintre cei mai dedicati elevi.

Aliaj are zece ani si nu a luat niciodata lectii de muzica, exersand de cand se stie si invatand singur sa cante la galeti goale.

Baiatul mai repeta la scoala, la biserica sau la un centru de muzica pe tobe adevarate. Lucrurile s-au schimbat atunci cand profesoara a decis sa implice cativa membri din comunitate si cu ajutorul lor i-a cumparat copilului propriul set de tobe.

Intr-un video postat online se vede cum baiatul este vizibil emotionat, atunci cand descopera ce surpriza i-a fost rezervata. Profesoara i-a spus: "Toti credem in tine si vrem sa ai uneltele necesare ca sa ai succes."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.