Yuppy 31 Mai 2018 00:25
Atunci cand cresti un animal, afectiunea pentru el devine neconditionata. Mai cu seama ca acesta iti este mereu alaturi, la bine si la greu. O femeie a fost puternic emotionata cand, dupa mai multi ani fara sa isi poata vedea cainele, a reusit sa il priveasca pentru prima oara, gratie unor ochelari speciali.

Mary Sedgwick era la facultate cand vederea ei a inceput sa se degradeze. Afectiunea de care suferea a lasat-o in scurt timp oarba si dependenta de ceilalti, noteaza TheDodo.


In 2010, femeia a primit-o pe Lucy, un caine care ajuta persoanele cu dizabilitati. Antrenata printr-un program special pentru a oferi sprijin persoanelor oarbe, cateaua labrador avea doar 15 luni cand a cunoscut-o pe noua sa stapana.

De atunci, legatura dintre cele doua a devenit tot mai puternica.

Recent, femeia a avut ocazia sa probeze o pereche de ochelari speciali care au ajutat-o sa vada putin din mediul inconjurator. Desi la inceput nu a crezut ca ochelarii o vor ajuta, Mary a fost profund afectata si extrem de fericita cand si-a putut vedea pentru prima oara companionul canin: "I-am observat fiecare detaliu al fetei, ochii frumosi si sentimentali, si genele curbate."

Momentul a fost surprins intr-un video:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.