Daca exista un singur lucru asupra caruia intreaga lume poate cadea de acord este faptul ca ciocolata este delicioasa, nu-i asa?
Eh, bine, se pare ca lucrurile stau un pic diferit. De fapt, exista oameni care urasc gustul ciocolatei. Potrivit unui articol publicat in Daily Mail, unele chimicale gasite in ciocolate Hershey se gasesc si in parmezan, unt stricat si voma (da, ai citit bine.)
Acidul butiric este responsabil pentru gustul specific al ciocolatei. Companiile americane au incercat sa imite acest gust adaugand acidul in tablete in loc sa astepte sa se formeze natural. Din aceasta cauza, unele ciocolate din SUA au un gust si un miros pe care multi oameni nu le pot suporta.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Spațiile verzi și eficiența energetică, viziunea pentru un București sustenabil
Sursa: green.start-up.ro
-
Românii de la Rottaprint se extind în internațional: comenzi în 14 țări, în 2023
Sursa: retail.ro
-
Dan Mihăescu: Ce trebuie să știe fondatorii despre GapMinder Fund II?
Sursa: start-up.ro
-
Când nu mai poți avea încredere în nimeni... ai încredere în sufletul tău
Sursa: kudika.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 22-28 aprilie
Sursa: garbo.ro
-
250.000 de clienți BT Pay economisesc prin Round Up
Sursa: futurebanking.ro
-
Parchetul European face percheziții în Botoșani: Fraudă de 160.000 de euro,...
Sursa: wall-street.ro