Yuppy 3 Iulie 2017 14:16
"Te rog, nu il cumpara. Ma va face foarte trist."

Poate ca pentru tine un animal de plus este doar o jucarie banala, dar pentru un copil poate insemna totul.

Leon Ashworth se afla cu mama lui la cumparaturi atunci cand s-a indragostit de un urs panda de plus. Din pacate, mama sa nu si-a permis sa ii cumpere jucaria, asa ca baietelul a scris un mesaj emotionant pe cutie in care ruga cumparatorii sa nu cumpere ursuletul.

"Mama mea nu are destui bani sa mi-l cumpere pe Pandy pana saptamana viitoare pe 15 iunie. Va rog sa nu il cumparati, ma va face foarte trist. Va multumesc foarte mult. De la posibilul viitorul stapan al ursului Panda, numit Pandy" a fost mesajul scris de baiat.

Chiar daca Leon era dispus sa astepte o saptamana pana cand mama lui isi va permite sa ii cumpere jucaria, angajatii magazinului au decis sa ii faca o surpriza. Atunci cand au vazut mesajul de pe cutia ursului de plus, au postat imaginea pe Facebook, sperand sa atraga atentia. Mama lui Leon a recunoscut scrisul copilului si i-a contactat pe reprezentatii magazinului.

"Cea mai buna zi din viata mea!" i-a spus Leon mamei atunci cand a primit jucaria.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.