Yuppy 13 Iunie 2017 16:21
Un tanar si-a dat demisia, si-a vandut masina si a plecat intr-o calatorie in jurul lumii. Dar, nu a uitat sa isi anunte mama ca totul este bine.

Cand Jonathan Kubben Quinonez si-a dat demisia de la job-ul lui bine platit de consultat, si-a vandut masina si si-a cumparat un bilet dus spre Cuba, este lesne de inteles ca mama lui a fost foarte ingrijorata.

Un an mai tarziu, tanarul din Bruxelles a reusit sa transforme ingrijorarea mamei intr-un brand amuzant. Quinonez se pozeaza in diferite locatii din lume cu o pancarda pe care este scris mesajul: "Mom, I'm fine." (Mama, sunt bine.)

Ceea ce a inceput ca o modalitate haioasa de a-si asigura mama ca totul este bine, s-a transformat rapid intr-o campanie care s-a viralizat.

Quinonez are acum peste 230.000 de fani pe Instagram. Ba mai mult, in mai anul trecut, mama sa i s-a alatura intr-una dintre aventuri si s-a convins cu ochii ei ca, intr-adevar, fiul ei este bine.

O postare distribuită de JONATHAN KUBBEN QUIÑONEZ (@momimfine) pe


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.