Yuppy 28 Iulie 2016 13:30
Cum arata aceasta tanara dupa ce a petrecut sapte ore aplicand 100 de straturi din fiecare produs cosmetic.

„100 de straturi de...” este trendul care s-a viralizat in ultima vreme printre vloggerii de beauty. Fie ca vorbim de fond de ten, ruj, autobronzant sau gene false, makeup artistii se joaca aplicand strat dupa strat de produs.

Totul a inceput cu un experiment inceput de Christine, o cunoscuta bloggerita de beauty, care si-a aplicat 116 straturi de oja pe unghi. Apoi, alte doua tinere au incercat acest experiment, iar trendul s-a viralizat.

Jenna Marbles a dus experimentul la un nou nivel, aplicand 100 de straturi din fiecare produs cosmetic. Acesasta a aplicat pe fata 100 de straturi de fond de ten, 100 de straturi de ruj, 100 de straturi de oja, s-a dat de 100 de ori cu spray autobronzant si de 100 de ori cu fixativ.

Intreg procesul a durat 7 ore, iar rezultatul final este grotesc. Partea amuzant este ca, la final, a folosit tot 100 de servetele pentru demachiere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.