Yuppy 16 Iunie 2016 15:45
Alana Duran a gasit un donator compatibil acolo unde se astepta mai putin.

Tinder este o aplicatie de telefon extrem de populara pentru dat intalniri. Cei care o folosesc o fac pentru a-si gasi prieteni sau parteneri de distractie. Nimeni nu foloseste Tinder-ul pentru a cauta un donator de rinichi. Nimeni pana la Alana Duran.

Alana a fost diagnosticata cu lupus la varsta de 12 ani si se afla pe lista de asteptare a unui rinichi de peste 4 ani. Sansele sa gaseasca un donator in afara familiei erau mici, de una la 100.000. Tocmai de aceea povestea Alanei este incredibila.

Cu ajutorul Tinder, tanara a cunoscut-o pe Lori Interlicchio care a devenit in scurt timp iubita Alanei. Dupa ce a aflat ca este compatibila cu Alana si ii poate dona rinichiul ei, Lori a decis sa ii faca o surpriza iubiei ei.

Aceasta a impachetat mai multe cadouri intr-o cutie si i-a cerut Alanei sa o deschida. La final, pe fundul cutiei, se afla o fotografie care imita designul Tinder pe care scria „It’a Match! You and Lori have no antobodies against each other.” (n.r. Va potriviti. Tu si Lori nu aveti anticorpi impotriva celuilalt).

Asemeni Tinder, imaginea ii mai oferea Alanei optiunea sa accepte transplantul sa sa ramana pe lista de asteptare. Nu este nevoie sa va spunem ce optiune a ales tanara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.