Yuppy 16 Mai 2016 18:38
O poveste impresionanta despre un caine care a devenit cel mai bun prieten al unei vulpi.

Iti amintesti de desenul animat „Vulpea si cainele”? Legatura dintre Tod si Copper i-a emotionat pe toti cei care au vazut desenul animat clasic produs de Disney. Eh, bine, o astfel de prietenie exista si in lumea reala.

Juniper este o vulpe salbatica domesticita. Moose, un caine ciobanesc a devenit protectorul ei atunci cand vulpea a fost adusa in casa. Cei doi mananca impreuna, dorm impreuna si se joaca impreuna.

„Juniper il iubeste pe Moose si isi petrece toata ziua incercand sa ii atraga atentia. Am adusa pe Juniper acasa cand avea doar cinci saptamani. Moose a crescut printre animale si cand ea (n.r. Junpier) a fugit la el, plangand si dand din coada, au devenit prieteni instant”, povesteste stapana potrivit Bored Panda.

Vulpile se aseaza pe lucrurile pe care le considera ale lor. Juniper se aseaza pe Moose in fiecare zi. „De multe ori o gasesc stand pe capul lui Moose cu un zambet pe fata”.

A photo posted by J U N I P E R (@juniperfoxx) on

A photo posted by J U N I P E R (@juniperfoxx) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.