Yuppy 21 Martie 2016 17:56
O tanara si-a depasit propriile limite si si-a indeplinit visul de a deveni dansatoare.

Inca de cand era mica, Lin Ching Lan si-a dorit sa devina dansatoare. Dar, pentru ca s-a nascut surda, aproape toate scolile de dans au refuzat sa o primeasca. Potrivit acestora, din cauza dizabilitatii, Ching Lan nu ar fi putut auzi ritmul muzicii si i-ar fi fost imposibil sa invete sa danseze.

Chiar daca a fost refuzata, tanara nu a renunta la visul de a deveni dansatoare. Ching Lan si-a dat seama ca, desi nu aude muzica, o poate simti. Tanara simtea vibratia sunetului in podea si s-a folosit de acest lucru pentru a invata sa execute miscarile in ritmul muzicii.

Cand mi s-a spus ca nu pot dansa m-am simtit foarte trista. De ce nu pot auzi? De ce nu pot danse? Doar pentru ca nu pot auzi nu inseamna ca nu pot dansa. Nu am renuntat niciodata la dragostea mea pentru dans” a povestit tanara din Taiwan potrivit Mashable.com.

Lin Ching Lan nu numai ca a invatat sa danseze, dar a castigat si numeroase premii la competitiile de dans din Taiwan, a primit un rol principal intr-un film si a infiintat prima trupa de dans pentru persoanele cu probleme de auz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.