Yuppy 31 Iulie 2015 18:00
Si inca functiona!

Atunci cand iti scapi telefonul sau orice alt gadget in ocean, sansele de recuperare sunt aproape de zero. Asta a crezut si Sam, cunoscut pe imgur drept ehtnaerokyug atunci cand, in urma cu doua luni, si-a scapat telefonul in apa, in apropiere de Santa Cruz. Numai ca, spre surprinderea barbatului, telefonul a fost gasit doua luni mai tarziu, perfect functional.

Iata povestea:

Pe 13 Martie, Sam si prietenul sau se dadeau cu kayak-ul in golful Monterey, in apropiere de Santa Cruz. Isi tinea telefonul la cat si facea din cand in cand poze cu ea. La un moment dat, Sam a cazut in apa si s-a panicat.

M-am speriat pentru ca am crezut ca urmeaza sa mor. Chiar daca aveam vesta de salvare pe mine, piciorul mi se prinsese in alge marine. Am crezut ca viata mea s-a sfarsit (stiu ca suna dramatic, dar eram extrem de speriat” povesteste barbatul pe imgur.

Sam a reusit in cele din urma sa ajunga la barca, dar a cazut din nou, scapand de aceasta data si telefonul sau, un iPhone 6 Plus, care era bagat intr-o carcasa rezistenta la apa.

Din pacate, barbatul si-a dat seama ca ii lipseste telefonul abia cand a ajuns la tarm. A activat aplicatia de gasire a telefonului, dar a renuntat curand la ideea de a-l recupera.

Doua luni mai tarziu a primit un mesaj prin care era anunta ca i-a fost gasit telefonul. Un scafandru care s-a scufundat in zona in care Sam si-a pierdut telefonul, l-a gasit pe fundul apei, langa o piatra.



Foto:
imgur.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.