Yuppy 1 Iulie 2015 11:14
Ben Affleck si Jennifer Garner, unul din cele mai iubite cupluri de la Hollywood, au anuntat ca divorteaza dupa 10 ani de casnicie.

Dupa luni de speculatii despre starea mariajului lor, cei doi actori au anuntat marti ca urmeaza sa divorteze.

"Dupa o analiza atenta, am luat dificila decizie de a divorta. Mergem inainte cu dragoste si prietenie unul pentru celalalt si cu angajamentul de a avea grija impreuna de copiii nostri a caror intimitate va rugam sa o respectati in aceste momente dificile" au spus cei doi intr-un comunicat de presa citat de theguardian.com

Ben Affleck si Jennifer Garner au impreuna trei copii: Violeta de 9 ani, Serpahina de 6 ani si Samuel de 3 ani.

Cei doi au vorbit deschis pana acum despre mariajul lor si despre problemele cu care se confrunta.

"Nu te poti astepta sa fii curtat pentru restul vietii, si nu vreau sa fiu eu cea care il curteaza pe el acum - nu am energie pentru asta", a spus Garner in 2014, intr-un intervu pentru InStyle. "Suntem amandoi atenti la ceea ce se intampla si facem eforturi sa fim impreuna, sa facem lucrurile in acelasi timp si sa fim iubitori unul cu celalalt."

Unii spun ca Ben Affleck ar fi sugerat ca sunt probleme inca din 2013, in timpul discursuui de acceptare a premiului Oscar pentru cel mai bun film. "Vreau sa iti multumesc pentru ca ai lucrat la casnicia noastra timp de 10 Craciunuri. Este bine. Este multa munca, dar este cea mai buna munca posibila si nu este nimeni altcineva cu care mi-as dori sa o fac" a spus Affleck atunci.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.