Yuppy 9 Iunie 2015 14:52
Miley Cyrus a pozat nud, cu porcusorul de companie Bubba Sue in brate, pentru coperta revistei Paper Magazine.

In luna noiembrie a anului trecut, Kim Kardashian incerca sa „sparga internetul”, pozand nud pentru coperta revisteri Paper Mag. Cateva luni mai tarziu, Miley Cyrus pare sa adopte aceeasi strategie.

Complet goala, si strangandu-si porcusorul de companie in brate, Bubba Sue, artista in varsta de 22 de ani, ne zambeste de pe coperta celei mai noi editii a revistei Paper Mag. Dar, exista o diferenta majora intre Miley si Kim. Spre deosebire de cea din urma, Miley nu isi doreste sa sparga internetul, ci sa ne vorbeasca despre lucruri mai serioase.

Use your voice” este tema numarului din vara a revistei, care se concentreaza pe munca de activist depusa de Miley Cyrus. In interviu, cantareata vorbeste despre Happy Hippie Foundation, organizatia nonprofit pe care a creat-o pentru a ajuta tinerii LGBT si nu numai fara adapost.

Aveam un spectacol in urma cu doua nopti, aveam sanii acoperiti cu banda si purtam aripi de fluture. Eram pe scena, cu sanii pe afara si costumata in fluture. Cum poate fi asta dreptate? Cum de sunt atat de norocoasa”, spune Miley intr-un preview al interviului.

Revista va fi lansata pe 22 iunie.

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.