Yuppy 21 Mai 2015 16:52
Revista People a pus pe coperta un model de 112 kilograme, in incercarea de a atrage atentia asupra diversitatii feminine.

Nu iti este dat sa vezi in fiecare zi un model plus-size pe copertele revistelor, in special a celor de moda. In incercarea de a depasi standardele impuse de industrie, People Magazine a facut ceva ce nu foarte multe reviste indraznesc sa faca: a pus un fotomodel de 112 kilograme pe coperta.

Modelul, Tess Holliday, are 1.62 metri inaltime si 112 kilograme. De curand, aceasta a semnat un contract de modeling cu agentia MLK Management.

„Dupa ce am terminat scoala, am participat la nenumarate auditii care au mers prost si in care mi s-a spus ba ca sunt prea mica de inaltime, ba ca sunt prea grasa. Datorita internetului am reusit sa imi creez propriul destin”, povesteste modelul.

Revista People sustine ca este extrem de mandra ca a iesit din zona de confort, devenind receptiva la cat de divers poate fi corpul unei femei.

Meet @tessholliday, the world's first size-22 supermodel! In this week's PEOPLE, she opens up about her journey from a bullying victim to a fashion star. Read more at PEOPLE.com and get your issue on stands Friday!

A photo posted by People Magazine (@peoplemag) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.