Yuppy 20 Mai 2015 13:41
Un nou episod "100 years of beauty" arata cum s-au schimbat standardele de frumusete feminina in Filipine.

Prezentarea incepe in anul 1910, imediat dupa razboiul filipino-american, cand Filipine era controlat de Guvernul Insular American.

Pe masura ce economia tarii creste, filinezii deveneau din ce in ce mai cosmopoliti. In anii '20, moda femeilor era influentata de trendurile din SUA si Spania. Acestea purtau rochii cu modele complicate si coafuri de inspiratie flapper.

In anii 1930, inspirate de artistele pe care le vedeau la televizor, standardele de frumusete au devenit mai sofisticate. Machiajul era mai dramatic, iar accesoriile erau somptuoase.

In timpul celui de-al Doilea Raboi Mondial, Filipine a fost ocupat de Japonia. Femeile au pus mana pe arme si, alaturi de barbati, au format Revolta Huk.

In anii '60, s-a simtit influenta mutarii tot mai multor trupe americane pe teritoriul taii. Stilul femeilor a fost influentat de personalitati precum Jackie Kennedy.

Mai multe detalii puteti afla urmarind clipul de mai sus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.