Yuppy 29 Aprilie 2015 16:27
Trupa VUNK a anuntat alte sase noi orase in care va sustine turneul acustic "Inconjurul Lumii". Artistii vor canta in 17 mai la Ploiesti, in 18 mai - Sibiu, 19 mai - Alba Iulia, 20 mai - Oradea, 21 mai - Baia Mare si 25 mai la Craiova.

"Inconjurul lumii" este un proiect special, in care spectatorii vor descoperi cele mai bune piese ale trupei VUNK reorchestrate intr-o cu totul alta forma, cu alt sound si alte ritmuri. Alaturi de membrii trupei, pe scena vor urca un cvartet de coarde, un trompetist, un pianist si un percutionist.

Prima parte a turneului s-a desfasurat in luna martie, cand “Inconjurul Lumii” a trecut prin 18 orase din Romania si s-a bucurat de aprecierea publicului, care l-a considerat cel mai emotionant si neasteptat proiect muzical romanesc din acest an. Cu aceasta ocazie, Cornel Ilie, liderul trupei VUNK si-a dorit sa realizeze cea mai mare colectie de visuri.

Iar colectia continua cu noile concerte. Pentru asta, ca si in prima parte a turneului, spectatorii sunt invitati sa scrie pe cartile postale primite la intrare, care este visul lor. La finalul turneului, colectia de visuri, insotita de povestile din turneu ale liderului trupei, Cornel Ilie, va fi disponibila intr-un e-book ce va putea fi descarcat de pe site-ul oficial al trupei. Pana in prezent, peste 8500 de oameni au luat parte la concertele din turneul "Inconjurul lumii".

Din experientele celor 18 orase din turneu am invatat foarte multe despre publicul nostru si despre locurile in care am fost. In toate orasele in care am ajuns pana acum mai cantasem, dar niciodata nu am avut timp sa le descoperim asa cum am facut-o in acest turneu. Este un mare pas facut inspre publicul nostru, asa ca am decis sa prelungim turneul cu alte 6 orase pe care vrem sa le cunoastem mai bine, prin ochii celor de-acolo. Daca ar fi dupa noi am merge in toate orasele din Romania, dar, din pacate, nu peste tot exista sali de spectacole la care putem adapta concertul nostru. Cu aceasta ocazia o sa-mi maresc colectia de visuri, ajunsa deja la peste 8500, toate stranse in urma turneului. Ma bucur si ca ultimul concert, cel din Craiova, este de ziua mea, asa ca o sa ma sarbatoresc impreuna cu echipa si cu publicul de-acolo. Dupa cele 18 reprezentatii, fie ca am cantat in Moldova, Transilvania, Banat sau Basarabia, imi sustin ideea ca Romania este o lume, nu doar o tara, iar publicul nostru traieste, canta si respira romaneste”, a declarat Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

Citeste si:
Lord of the Dance revine în România în cadrul turneului aniversar...
Lord of the Dance revine în...

Toate concertele din turneu vor incepe la ora 19, iar in deschidere va canta Alexandra Usurelu.

Biletele sunt puse in vanzare in reteaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange si Vodafone, la terminalele Zebra Pay din intreaga tara, dar si online pe www.iabilet.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.