Yuppy 26 Martie 2015 15:24
Actritei Cate Blancett nu-i place cand jurnalistii pun intrebari stupide.

Actrita Cate Blanchett este cunoscuta pentru franchetea cu care taxeaza jurnalistii care pun intrebari stupide sau sexiste. In cadrul unui interviu acordat pentru un post de televiziune australian, actrita l-a pus la punct pe intervievator care, in loc sa ii puna intrebari despre filmul pe care tocmai l-a lansat, "Cinderella", a intrebat-o cum a reusit sa-si faca pisica sa mearga in lesa.

Actrita nu a fost deloc multumita de cum a decurs interviul, taxandu-l in repetate randuri pe jurnalistul Jonathan Hyla.

"M-am gandit sa vin cu niste beri pentru ca pari genul de persoana careia ii place sa deschida o bere si sa stea la barfa.", a spus jurnalistul. "Intalnirea asta merge foarte prost pentru ca nu imi place berea.", a fost replica actritei.

Cate Blanchett a incercat sa readuca discutia pe un alt fagas, si sa se concentreze pe premiera filmului "Cinderella", insa Hyla o da in bara din nou.

"Acum, ca sa pun o intrebare mai serioasa, cum ai reusit sa iti faci pisica sa merga in lesa? Eu am incercat cu pisica iubitei mele si nu ii place deloc."

Reactia actritei o puteti vedea in clipul de mai sus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.