Potrivit unei teorii emise de un fan al filmului "Titanic", Jack era un calator in timp. Citeste intreaga explicatie.

Un fan al filmului „Titanic”, pe nume Matt, a post pe Tumblr o teorie noua despre moartea lui Jack. Potrivit acestuia, Jack este un calator in timp, iar rolul sau este de a o impiedica pe Rose sa se sinucida si, implicit, sa schimbe viitorul.

Printscreen Tumblr

Poate suna ridicol, dar daca te gandesti un pic, are sens. Daca Rose ar fi sarit in apa, atunci vaporul s-ar fi oprit pentru a o cauta”, spune fanul. Datorita intarzierii, Titanicul nu ar mai fi lovit niciodata icebergul.

Pentru a-si sustine teoria, Matt da urmatoarele exemple:

Jack nu are banii potriviti pentru acea perioada, asa ca trebuie sa isi castige biletul printr-un joc de noroc. Acesta mentioneaza pescuitul pe Lacul Wissota, un lac artificial construit in 1917, cinci ani dupa ce Titanicul s-a scufundat. Mai mult, ii promite lui Rose ca o va duce la roller coasterul din Santa Monica Pier, care a fost construit abia in 1916, din nou, la cinci ani de la scufundarea vaporului.

Ce parere aveti despre aceasta teorie noua? Are dreptate Matt sau credeti ca scriitorii filmului nu au fost prea atenti la date?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.