Benoit Jammes inca mai foloseste casete audio. Dar nu pentru a asculta muzica.

Intr-o era profund digitalizata, Benoit Jammes, un designer grafic francez, se incapataneze sa foloseasca invechitele casete audio. Nu, nu pentru a asculta muzica pentru ca, sa fim seriosi, cine mai are timp in zilele astea sa deruleze o caseta? Pentru Benoit, casetele sunt material artistic.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Nu stiu daca este vorba de vreo nostalgie, insa trebuie sa recunosc, proiectul lui Benoit Jammes m-a cucerit pe loc. Benoit nu lasa se se aseze praful pe colectia sa de casete audio si le reutilizeaza intr-o maniera foarte creativa, transformandu-le in opere de arta funky si colorate.

Jammes transforma casetele pe care pune mana in postere de film minimaliste sau in imagini pline de culoare si vitalitate. Privindu-le, veti putea recunoaste o adaptare a filmului Rambo sau o varianta minimalista a lui Homer Simpson. Face totul manual, fara sa proceseze apoi imaginile in Photoshop.

Mai multe imagini puteti vedea in GALERIA FOTO sau pe pagina artistului.

Cum vi se par lucrarile artistului francez?

Sursa foto: Benoit Jammes


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.