O lumea bizara ingenios creata cu ajutorul Photoshop-ului.

Daca as avea o lumea a mea, totul ar fi nonsens. Nimic nu ar fi ceea ce este pentru ca totul ar fi ceea ce nu este. Si invers, ceea ce este nu ar fi si ceea ce nu este, ar fi. Intelegi?”, spune Alice in „Alice in Wonderland” a lui Walt Disney. Si in lumea lui Martín De Pasquale nimic nu pare sa aiba sens desi, in mod paradoxal, totul este posibil.

Martín De Pasquale a creat un univers in care nu te mai mira nimic si nimeni. In aceasta lume suprarealista, gravitatia este optionala, curtea din spatele casei se poate transforma in piscina, cainii sunt uriasi si ii poti calari si iti poti schimba dimensiunea dupa bunul plac. Vorbim, bineinteles, despre o lume ingenios creata cu ajutorul Photoshp-ului.

Martín De Pasquale este un designer grafic si un magician al Photoshopului din Argentina. Reuseste sa vada lumea altfel decat o vedem noi si sa ii dea un sens nou. Transforma pana si cele mai banale obiecte, dandu-le o tenta suprarealista. Isi creeaza astfel propriul Wonderland, unul bizar si extrem de amuzant deopotriva.

Mai multe imagini puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina artistului.

Sursa foto: Marin de Pasquale


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.