Pentru Tomoko Shintani pauza de cafea inseamna, de fapt, pauza de creativitate.

Vi s-a intamplat si voua probabil sa vorbiti la telefon si sa desenati in timpul asta diferite figurine pe o bucata de hartie. Sau sa savurati o cana de cafea si sa mazgaliti servetelul de langa voi. Sau sa va aflati intr-un Starbucks si sa desenati pe cana de cafea. I se intampla si lui Tomoko Shintani.

In cautarile noastre virtuale am dat peste Tomoko Shintani, o tanara artista japoneza pentru care o pauza de cafea inseamna, de fapt, o pauza de creativitate.

Despre Tomoko Shintani nu am putea sa va spunem prea multe. Stim doar ca locuieste in Tokyo si ca este ilustrator. Mai stim ca „deseneaza la Starbucks fara vreun motiv anume” si ca nu are nevoie de mai mult de o cana de cafea, o foaie de hartie si un marker negru pentru a crea aceste ilustratii adorabile:

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Isi incepe desenele pe bucata de hartie si le continua pe cana de cafea, fapt ce da ilustratiei o oarecare tenta 3D. Desenele sale infatiseaza, de cele mai multe ori, aventurile prin care trec o fetita si pisica ei. Tomoko Shintani pare sa aiba o tolba plina de povesti, realizand pana acum cateva sute de astfel de ilustratii.

In GALERIA FOTO va prezentam doar cateva dintre ele. Va incurajam, totusi, sa intrati pe pagina artistei, sa luati o cana de cafea si sa va bucurati de aceste desene pur si simplu adorabile.

Sursa foto: Tomoko Shintani


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.