Realitatea este, de multe ori, inselatoare.

Pe vaz nu te poti baza intotdeauna. Realitatea este de multe ori inselatoare, iar noi am avut de-a lungul timpului numeroase exemple prin care am demonstrat si sustinut aceasta afirmatie.

Despre arta anamorfica este posibil sa mai fi auzit. Este genul de arta care face obiectele plate si desenate sa para reale si cate se poate de tridimensionale. Bineinteles ca, pentru ca efectul sa fie garantat, un desen anamorfic trebuie privit dintr-un anumit unghi sau folosind un anumit obiect.

Despre Brusspup v-am mai povestit cu o alta ocazie. Maestru al artei anamorfice, Brusspup a realizat de curand o serie de iluzii care va vor lasa cu gura cascata. La propriu.

Brusspup a filmat cateva obiecte destul de banale, ca un cub Rubik sau o pereche de tenisi, astfel incat sa para extrem de reale. Ah, am uitat cumva sa va spunem ca obiectele nu sunt reale, ci doar niste desene si ca, iluzia realitatii este data de simplul fapt ca sunt filmate din unghiul potrivit? Dar mai bine priviti:

In cazul in care vreti sa incercati acest mic „truc” anamorfic, Brusspup a pus la dispozitie imaginile la rezolutie mare. Le puteti gasi aici, aici si aici.

Sursa foto: captura Youtube


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.