Exista ideea eronata ca valoarea unei lucrari este direct proportionala cu timpul petrecut pentru finalizarea ei. Brandon McConnell este un artist stradal care demonstreaza ca timpul nu este neaprat o s masura realista in valorificarea unei lucrari.

Trebuie sa recunosc, in primele secunde am fost destul de sceptica de sansele de reusita ale unui demers artistic realizat pe repede-inainte. Insa, cu cat clipul avansa, cu atat imi dadeam seama ca fac parte din categoria aia de oameni care judeca o lucrarea in functie de timpul petrecut de artist lucrand la ea. Sigur, nu este o opera de arta in sensul clasic. Nu este nici macar o opera de arta, dar nu puteti nega ca rezultatul nu este impresionant.

Tehnica folosita de Brandon McConnell pentru a-si picta tablourile se numeste aerosolgrafie si a luat nastere in Mexic, undeva prin anii '80. Aerosolgrafia este o forma de arta moderna in care, pentru realizarea tablourilor, pe langa spray-uri si vopsea colorata, este incurajata folosirea oricarui obiect care ar putea ajuta sau inlesni demersul creativ. Motivele fantasy, cu peisaje suprarealiste sau futuriste sunt cele mai des abordate teme de catre acest gen de arta. Desenele sunt, in general, realizate pe suporturi traditionale, cum ar fi panza, insa cele neconventionale nu sunt excluse. Este genul de arta-spectacol

Retail jobs

Brandon McConnell este specializat in genul acesta de pictura. Chiar daca nu a doborat inca vreun record mondial, reuseste sa termine un tablou in mai putin de un minut. Un tablou valoreaza aproximativ 40 de dolari. Luand in considerare timpul petrecut pentru fiecare tablou in parte si facand un calcul simplu, Brandon McConnell poate ajunge la un castig de 2.400 de dolari pe ora. Faceti voi socoteala pentru o zi intreaga. :)

Sursa foto: captura Youtube


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.