Un extraterestru care sta la soare, o lupta din timpuri stravechi, unn tigru care umbla liber pe strazi sau doi oameni aparent identici sunt doar cateva dintre imaginile bizare surprinde de Google Street View. V-am starnit curiozitatea?

De Google Street View stiti probabil. Este acea componenta a aplicatiei Google Maps care surprinde imagini stradale din diferite parti ale lumii. Numai ca, uneori, Google Street View surprinde mai mult decat o banala imagine a unei strazi, iar instantaneele captate ajung sa faca deliciul lumii intregi.

Un extraterestru care sta la soare, o lupta din timpuri stravechi, un tigru care umbla liber pe strazi sau doi oameni aparent identici sunt doar cateva dintre imaginile bizare surprinse de Google Street View. Trebuie sa recunoasteti, v-am starnit deja curiozitatea :)

Cu toata absurditatea lor, imaginile suprinse de Google Street View, au avantajul de a surprinde realitatea spontan si obiectiv, fara a fi alterata de ochiul unui fotograf uman (dupa cum stiti imaginile sunt captate de masini echipate cu camere video si foto si nu de o persoana anume. Vazandu-le, nu poti decat afirma ca traim, intr-adevar, intr-o lume bizara!

In GALERIA FOTO v-am pregatit 30 din cele mai hilare imagini surprinse pana acum de Google Street View. Enjoy! :)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.