Nu multi sunt cei care au privilegiul de a vedea Pamantul din spatiu. Din cand in cand, cercetatorii mai realizeaza cate un clip din imaginile realizate la bordul Statiei Spatiale Internationale.

Lansata in anul 2000, Statia Spatiala Internationala a reprezenat de 12 ani incoase efortul comun al mai multor state de a descoperi misterele universului. Chiar daca in cea mai mare parte a timpului este implicata in experimente stiintifice, camerele montate pe statie se mai opresc din cand in cand pentru a surprinde frumusetea Pamantului.

Fascinat de frumusetea acestor imagini si din dorinte de a le face cunoscute, fotograful Knate Myers a realizat un time lapse din imaginile surprinse la bordul Statiei Spatiale Internationale in timpul noptii.

Numit “View From the ISS at Night”, clipul cuprinde cele mai spectaculoase imagini nocturne capturate de astronauti, din spatiu. Si pentru ca efectul sa fie complet, imaginile sunt acompaniate de muzica lui John Murphy.

Lasati orice faceti in momentul acesta, full screen si bucurati-va de priveliste!

Retail jobs

View from the ISS at Night from Knate Myers on Vimeo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.