Dupa rezultatele dezastruase de la Bac de anul trecut, a venit si sequel-ul: Bac 2012 sau cum rata de promovabilitatea poate fi chiar mai mica decat cea din 2011. O continuare pe care o asteptam cu sufletul la gura, curiosi de capacitatea intelectuala a acestei generatii. Yuppy va propune sa ne descretim putin fruntile cu cele mai bune bancuri despre Bac.

1. Ieri, in capitala, s-au depus aproximativ 4000 de contestatii la Bacalaureat. S-ar fi depus mai multe, dar cei mai multi nu stiau sa scrie.

2. - Ce a picat la Bac?

- Tot liceul.

3. In fata liceului inainte de examenul de Bac un taran cu un vitel legat de sfoara. Un profesor care trecea pe acolo se opreste si-l intreaba mirat:

- Ce faci cu dobitocu asta la liceu, bade?

- Apai, dom’profesor, dobitocu-i la examen, asta-i numa pila!

4. Examen - test cu intrebari, la care raspunsul este "da" sau "nu". Unul dintre elevi arunca o moneda in sus si noteaza rezultatele. Profesorul se gandeste: "Acesta va termina primul". Se termina examenul, toti pleaca, in afara de tanarul cu moneda, care sta si o tot arunca. Profesorul se apropie si intreaba:

- Ei? Ai raspuns la intrebari?

- Da.

-Si ce faci acum?

- Controlez raspunsurile.

5. Pentru a mari promovabilitatea la Bac, ministrul Educatiei introduce cursuri de copiat (via TimesNewRoman.ro)

Bonus, imnul Bacului


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.