Daca ai putea purta o conversatie cu tine cel din trecut, ce ti-ai spune?

Copil fiind, Jeremiah McDonald a avut o idee grozava: sa inregistreze pe o caseta video cateva intrebari pentru adultul care avea sa devina. 20 de ani mai tarziu, Jeremiah McDonald adultul a avut o idee si mai buna: sa isi raspunda. Asa a aparut "A Conversation With My 12-Year-Old Sel" un videoclip minunat care depaseste granitele temporale.

Videoclipul, care noua ne-a amintit foarte mult de episodul "Blink" din serialul Dr Who - daca nu stiti despre ce este vorba, aruncati o privire aici - il arata pe Jeremiah McDonald cel de azi, la 32 de ani, band whiskey si purtand o conversatie savuroasa cu versiunea sa mai naiva de doar 12 ani. Pe langa discutiile despre Star Wars, Dr Who sau posibilitatea ca unul din animalele sale de companie sa mai fie in viata, cel mai emotionant moment al clipului este cel in care copilul Jeremiah ii arata adultului Jeremiah unul din desenele sale.

Videoclipul a primit suficient de multa atentie incat sa se viralizeze, atingand in cele trei zile de cand a fost postat peste un milion de vizualizari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.