Pentru cei care stiu sa asculte, ipod-ul e optional. Raul Gomez, un artist vizual, este una din persoanele care poate gasi muzica pana si in cele mai banale obiecte.

Vietile noastre isi au propria coloana sonora. Problema e ca de cele mai multe ori nici nu bagam de seama. Sunetele care ne inconjoara sunt atat de puternic legate de existenta noastra cea de toate zilele, incat abia daca le mai bagam in seama. Spre norocul nostru, mai sunt cateva persoane care stiu sa asculte. Raul Gomez este unul din ele.

Raul Gomez este un artist spaniol. De curand a realizat un experiment vizual in care banalele obiecte de care ne lovim in fiecare zi capata o noua functie, una muzicala.

"Sunt sunete care fac parte din viata noastra, dar care trec neobservate, fara sa ne dam seama ca fac parte din coloana sonora a vietii noastre", spune Raul Gomez.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.