Dupa ce am plans cu totii ca Nokia ne-a parasit Transilvania, iar "Finlanda" s-a mutat in Asia, dupa ce ne-am asteptat sa mancam coliva in urma falimentului (nereusit) al giganticului telecom, Nokia a anuntat cu mare fast ca renaste cu ajutorul telefonului flexibil.

Nu stim cum vi se pare voua stirea cu telefonul flexibil, dar noua ni se pare o gluma destul de nereusita. Compania Nokia (cea care tocmai si-a facut bagajele din Romania) a anuntat ca s-a trezit la realitate si se pregateste sa se relanseze pe piata "telefoanelor mobile destepte" cu un produs cat se poate de revolutionar: telefonul flexibil!?

De ce flexibil? Nu stim nici noi. Este drept totusi, se pare ca departamentul de creatie al finlandezilor a lucrat un pic ca sa ajunga sa prezinte ceea ce ei numesc viitorul smartphone-urilor.

Lasand gluma la o parte, nu avem cum sa primim cu veste buna aceasta stire deoarece pe piata exista in prezent o gramada de producatori seriosi de telefoane mobile cum ar fi Apple, Samsung sau HTC care detin o cota destul de importanta din piata si care suntem convinsi ca nu o sa ofere un scaun confortabil la masa castigatorilor baietilor de la Nokia.

Viitorul telefon flexibil de la Nokia urmeaza sa se "comporte" ca orice telefon normal de pe piata, numai ca prin miscarea ecranului (flexibil) se va putea naviga prin diferitele sectiuni sau se vor putea realiza diferite comenzi.

Ca sa incheiem si sa va lasam sa urmariti micuta prezentare a acestui produs revolutionar inventat de finladezii de la Nokia vrem sa adresam o intrebare: Cat de util credeti ca este un astfel de telefon ?

Nokia - primul telefon flexibil gata de lansare


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.