Pentru a isi ajuta piesa in promovare, ea a pozat pentru editia britanica a revistei Vogue, pentru care a adoptat un look nou. Avem astfel ocazia sa o vedem pe Rihanna blonda, cu o alura a la Marilyn Monroe, imbracata sic, dar si destul de dezbracata pentru a-si arata picioarele

Rihanna este probabil in unul dintre cele mai inalte puncte din cariera sa de pana acum. Artista de origine din Barbados a reusit sa se faca destul de bine remarcata in lumea muzicii si a showbizului si a promovat in fiecare an reusind ca acum sa fie una dintre cele mai apreciate vedete din lume.

Revenind la pictorialul Rihannei, artista isi promoveaza noul album si prin revistele din Marea Britanie, iar cel mai bun mod pentru a face acest lucru a fost sa aleaga aceasta sedinta fotoin revista Vogue unde si-a schimbat look-ul radical.

Rihanna apare in Vogue destul de sumar imbracata si vopsita la par in culoarea blond.

Galeria foto cu Rihanna in pictorialul pentru revista Vogue o gasiti aici, iar echipa Yuppy va mai recomanda si piesa "We found love" cea mai noua din galeria artistei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.