Caravana LIBERTY PARADE suna adunarea sambata, 30 iulie, ora 16:00 la Olimp. Gazda evenimentului LIBERTY PARADE, editia 2011, este VALI BARBULESCU.

Cele trei camioane (in care vor pune muzica Cristi STANCIU & Matteo, Claudio CRISTO, Bogdan POPOVICIU & DJ Xander, DJ DARK, Mahony, Proof, DJ KRUGER, Rhadow), alaturi de un intreg convoi de masini, cu o multime de tineri costumati cat mai fistichiu, pleaca din Olimp la ora 17:00.

Pe scena Liberty Parade Arena, amenajata pe plaja dintre VENUS şi SATURN, petrecerea va incepe cu DJ Christian Green la platane, si va continua pana duminica dimineata, la ora 6:00 cu NTFO, ALLEN, Request 629, Adrian EFTIMIE, Vali BARBULESCU, DJ Optick, SHARAM , Vika JIGULINA, Raoul RUSSU.

Fanii muzicii electronice sunt asteptati asadar la mare distractie pe litoral, la evenimentul organizat de Radio 21, despre care regasiti mai multe detalii in comunicatul atasat si pe www.libertyparade.com.

LIBERTY PARADE 2011, un eveniment prezentat de cel mai cunoscut DJ roman, VALI BARBULESCU

O prezenta nelipsita de la cele mai mari evenimente de muzica electronica, Vali BaRBULESCU va mixa un set de o ora anul acesta la Liberty Parade.

Cel mai cunoscut DJ român va fi si MC-ul celei mai mari manifestari dance din tara, organizate de Radio 21, ce are loc sambata, 30 iulie 2011, pe plaja dintre Venus si Saturn.

Pentru Liberty Parade 2011, Vali BARBULESCU pregateste un mix "groovy si uplifting". „Imi aleg piesele cu trei zile inainte si cam atat. Ca si in ceilalti ani, eu voi fi si acum gazda evenimentului si va trebui sa am grija sa fiu "in voce" pentru noaptea de sambata.

"Voi avea un set ce ma va reprezenta 100% din punct de vedere muzical”, spune DJ-ul Radio 21

Numit trei ani consecutiv "Best Romanian DJ" pe djlist.com si castigator al premiului "Best Radio DJ" la Romanian Music Awards 2010.

Citeste si:
13 ani de la prima emisie. 13 ani de când România este ZU....
13 ani de la prima emisie. 13...

Atuul sau ca DJ este „pasiunea pentru muzica, restul vine de la sine”, crede Vali BARBULESCU, un artist ce impresioneaza de fiecare data pe scena cu energia sa debordanta. „Logodnica mea, Delia, va fi alaturi de mine in acest an si asta ma va motiva si mai mult!"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.