O femeie din Marea Britanie, satula sa tot arunce parul pe care pisica sa il lasa in urma, s-a hotarat sa-l valorifice. Rezultatul: bijuterii din par de pisica, care trebuie sa recunoastem, nu arata rau deloc !

Flora Davis si Gaia sunt cele doua protagoniste in aceasta poveste. De la inceput trebuie sa lamurim rolurile si astfel trebuie sa precizam ca Flora Davis este stapana, iar Gaia..., bineinteles, ati ghicit!

Inainte ca sa apara ideea bijuteriilor din par de pisica, Flora Davis avea o problema foarte apasatoare: PARUL, pe care pisica sa Gaia il lasa in urma in fiecare zi prin apartament.

Flora a tot strans si a tot strans parul de pisica din casa, pana cand, intr-o zi, aflandu-se la televizor, fara sa-si dea seama, in timp ce isi urmarea emisiunea preferata, a format intre degete un ghemotoc sferic din parul de pe covor pe care il aseaza (fara sa-si dea seama) pe pianul din camera.

Dupa cateva ore Flora revine in camera si revede smocul asezat tacticos pe capacul pianului. Din acest moment pana la momentul realizarii primei bijuterii din par de pisica nu a mai fost decat o simpla „fulgerare” si bine..., cateva luni, necesare pentru colectarea cantitatii suficiente de par. Cantitate colectata firesc, asteptand ca pisica sa naparleasca in mod natural, bineinteles.

„Nicio pisica nu a avut de suferit pe perioada realizarii bijuteriilor din par natural” – mentiune pentru toti iubitorii de animale.

Ramane de vazut daca bijuteriile Florei vor avea succes sau nu, importanta este concluzia pe care trebuie sa o tragem dupa acest material: omul este foarte inventiv (in general) si atunci cand ai langa tine o sursa atat de pufoasa si inepuizabila cum este o pisica NU TREBUIE sa ratezi un mic „business”!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.