Cancun este punctul 0 al distractiei din America Latina, locul unde anual ajung peste 3 milioane de turisti din toate colturile lumii.

Statiunea mexicana Cancun este in prezent una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta care vizeaza teritoriul american. Un faimos operator de turism sustinea ca " Statiunea Cancun este noua Bora Bora".

In realitate Cancun a luat nastere din ambitia guvernului Mexican si din dorinta de a dezvolta masiv turismul. Nu cu foarte mult timp in urma, in anii '80, zona actualei statiuni era o simpla plaja de corali, foarte ingusta, care avea un singur scop: gazduirea colibelor pescarilor care operau in zona.

Astazi, Cancun atrage anual mai bine de 3 milioane de turisti veniti din toate colturile lumii pentru distractia din cluburi, plajele exotice si spiritul latino autentic.

Totusi, Cancun nu ofera numai viata de noapte. Cei care sunt pasionati sa cunoasca mai bine cultura si tradtiile din zona pot opta pentru mai multe variante. Vizitarea siturilor arheologice si a muzeelor, dar si a rezervatiei naturale de corali care a fost foarte bine conservata.

Pentru a ajunge la Cancun exista mai multe variante, dar cel mai potrivit este un zbor cu avionul pana in capitala New Mexico si ulterior un alt zbor de legatura pana in statiune ( care se afla la 1700 km departare de capitala in sud)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.