Realizata 100% din materiale reciclate, casa ECO este intr-adevar un proiect foarte ambitios dus la capat de catre arhitectul Juan Luis Martínez Nahuel.

Chiar daca ne vine greu sa credem, proiectul lui Martinez, casa ECO, este realizat 100% din materiale reciclate. Intr-adevar, totul arata prea bine, mult mai bine decat multe alte case construite si pe la noi, din materiale noi noute.

Casa ECO a fost gandita nu plecand de la dragostea pentru natura, ci in primul rand de la ambitia de a reorganiza anumite parti provenite de la alte case care initial au fost "condamnate" la distrugere.

Arhitectul a ales anumite parti pe care le-a reorganizat in ceea ce se poate vede mai jos. Rezultatul demonstreaza un singur lucru: faptul ca oamenii tind sa fie superficiali si, in general, iau decizii grabite, fara sa-si imagineze ca totul poate sa fie refolosit si in alte scopuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.