Astronautii sunt niste oameni norocosi! Peisajele surprinse cu o camera full HD chiar din cabina navetei, ne arata cat de frumos poate sa fie Pamantul vazut din spatiu.

Un tur cat se poate de intim asupra Pamantului, filmarea este ireprosabila (1080p) si pe deasupra vocea Dr. Justin Wilkinson, cercetator in cadrul NASA, completeaza perfect imaginile filmate de astronautii plecati in spatiu.

Recomand acest clip pentru toate momentele in care vrei sa te relaxezi imediat si sa te deconectezi de toate problemele care te bantuie, mai les ca baietii de la NASA au realizat si niste cutline-uri minunate pentru cei care nu isi dau seama exact prin ce emisfera sau regiune trece camera in timpul filmarii. Asa ca sentimentul de "pierdut in spatiu" nu o sa fie valabil.

Chiar dupa spusele cercetatorului, clipul porneste de undeva de deasupra Africii, din Namibia si se termina deasupra bazinului Amazaonului dupa ce face un tur complet al Pamantului.

Full screen, casti pe urechi si ENJOY!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.