O noua fotografie naste controverse in randul celor care cred in fenomenele paranormale. Pe Marte apare conturul unui chip uman din profil.

Fanii povestilor cu extraterestii si scenarii de groaza trebuie sa fie foarte atenti. Un pasionat al Planetei Marte, italianul Matteo Ianneo, a descoperit cu ajutorul aplicatiei Google Earth, chipul unui om infatisat din profil.

Pozele circula pe net de aproximativ 3 saptamani, dar in ultima perioada subiectul a inceput sa prinda din ce in ce mai multa amploare.

Coordonatele unde poate fi gasita aceasta imagine, pe harta Google, sunt urmatoarele: Latitudine 33°12’29.82″N si Longitudine 12°55’51.21″V.

Exista foarte multe pareri despre aceasta "descoperire". Majoritatea sustin ca totul este o facatura, altii sustin ca poate sa fie vorba si despre o iluzie optica (cum de altfel lasa de inteles si italianul Ianneo, sursa), altii glumesc si sustin ca descoperirea il infatiseaza defapt pe fostul lider comunist, Lenin.

Voi ce parere aveti?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.