Dinti din diamante, ceasuri de aur personalizate, yachturi sau proprietati de milioane de dolari sunt doar cateva dintre “cumparaturile” starurilor la inceputul acestui an. Cine si cat a cheltuit pentru extravagante vedeti si singuri mai jos.

Ultimul adaugat pe lista celor care au investit in “valori” este Kanye West. Cunoscut pentru dezvoltarea excesiva a cultului personal, rapper-ul si-a comandat recent un ceas de aur decorat chiar cu propriul chip. Ceasul este marca Tiret si pe langa cele 45 de grame de aur de 18 karate mai contine si 45 de diamante. Ceasul a costat doar 180.000 de dolari.
Kanye West si-a inlocuit si dintii de aur pe care ii avea de anul trecut cu altii din diamante.

VEZI CEASUL AICI !!!

Foto : Photo by Jordi Vidal/Getty Images

Drew Barrymore si-a cumparat casa. Este o viluta veche de 72 de ani, in Santa Barbara, in stil mediteranean. Toata proprietatea masoara 3,5 acri si este chiar langa cea a celebrei Oprah Winfrey.
Drew a cumparat vila pentru 7 milioane de dolari la inceputul lui ianuarie si a beneficiat si de un discount de 1 milion de dolari. Asta da reducere de sezon! VEZI GALERIE FOTO AICI!!!!!

Foto : Kevin Barr / Image.net

Cel mai cheltuitor membru al topului este de departe Steven Spielberg. Regizorul a cumparat la inceputul anului un yacht in valoare de 200 de milioane de dolari. Yachtul este sub patronat olandez, iar recent a fost vazut in apropiere de Gibraltar. Frumos nu …?

VEZI YACHTUL AICI !!!!!

Foto : K. R. Kumar

Creatorul si designer-ul Ralph Lauren a cheltuit aproximativ 350.000 de dolari pentru un Bugatti 57S din ‘ 37. Lauren este cunoscut pentru hobby-ul de a colectiona masini. La fel ca si Jay Leno, designer-ul poseda un garaj impresionant . VEZI AICI GARAJUL LUI LAUREN !!!

Foto : Jemal Countess/Getty Images for Mercedes-Benz

Tanarul Justin Bieber (16 ani) a vrut sa-si impresioneze iubita, Selena Gomez (18 ani) chiar la pasirea in Noul An. Astfel, micutul i-a cumparat tinerei o bratara plina de diamante. Copiii din ziua de azi….

Foto : Kevin Winter/Getty Images for KCA

Fetita a vrut, tatal a cumparat. Tom Cruise este un tata-model. Micuta fetita a actorului a primit cadou la inceputul lunii o masina de curse NASCAR in miniatura. Valoarea cadoului : 30.000 de dolari. Credeti ca se pregatesc pentru un “remake” al Days of Thunder?

Foto : Siddharth Siva/Getty Images for Paramount


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.