Cartea aceasta repune in drepturi barbatii, de aceea ar trebui sa ciocneasca toti un pahar in cinstea aparitiei volumului mult asteptat: Biblia barbatului.

Titlu original: Man. The Book
Titlu pentru editia romaneasca: Biblia barbatului
Autori: Clay Travis, Chris Shaw, DJ Harrison, Josh Townsend, Kwo, Hunter Mcrary

Concurs: Oferim 6 exemplare din "Biblia barbatului". Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi pe forum la intrebarea "Din ce colectie face parte Biblia barbatului?" Raspunsul il poti gasi pe www.houseofguides.ro. Mult succes!

Cartea aceasta repune in drepturi barbatii, de aceea ar trebui sa ciocneasca toti un pahar in cinstea aparitiei volumului mult asteptat: Biblia barbatului. Este o carte-manifest esentiala, ce nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca niciunui barbat, putand fi considerata, pe drept cuvant, unul dintre ultimele vestigii de masculinitate intr-o societate care tinde tot mai mult spre efeminare si epilarea picioarelor.

Cele 975 de sfaturi prezentate de cei sase autori, cu un umor de buna calitate, vor aduce la suprafata adevarata esenta a barbatilor – pradatori innascuti, doritori de competitii, doamne voluptoase, bere si bauturi alcoolice tari, ciocniri verbale si fizice sau, intr-un cuvant, de distractie. Desigur ca intr-o carte destinata barbatilor femeia trebuie sa ocupe locul de onoare, aspectele legate de sexul frumos fiind intoarse pe toate partile...

Nu sunt uitate nici restul prioritatilor masculine, cum ar fi frecventarea barurilor si a restaurantelor, sportul, injuraturile sau demascarea prefacutilor, acele copii palide care nu vor ajunge niciodata barbati adevarati.
Cartea poate fi considerata, pe drept cuvant, un abecedar al barbatiei, reusind sa descreteasca fruntile si sa provoace hohote de ras de la primul pana la ultimul sfat.

PS: Nu uita de concurs...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.